** _MaTRoCk_ **
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
** _MaTRoCk_ **

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

ARKADAŞLAR SİZCE YABANCI ROCKMI TÜRK ROCKMI??

4 posters
YazarMesaj
avril_thezone
.
.
avril_thezone

ARKADAŞLAR SİZCE YABANCI ROCKMI TÜRK ROCKMI?? Empty
MesajKonu: ARKADAŞLAR SİZCE YABANCI ROCKMI TÜRK ROCKMI??   ARKADAŞLAR SİZCE YABANCI ROCKMI TÜRK ROCKMI?? Icon_minitimeC.tesi Kas. 24 2007, 02:54

YAW MİLLET MERAK ETTİĞİM KONU TÜRKİYEDE YABANCI ROCK MI YOKSA TÜRK ROCKMI??YANİ HANGİSİ DAHA FAZLA DİNLENMEKDE SİZİN İDOLÜNÜZ HANGİSİ?? ARKADAŞLAR SİZCE YABANCI ROCKMI TÜRK ROCKMI?? 652270 ARKADAŞLAR SİZCE YABANCI ROCKMI TÜRK ROCKMI?? 851720 ARKADAŞLAR SİZCE YABANCI ROCKMI TÜRK ROCKMI?? 207104
sebomaniax_buse
.
.
sebomaniax_buse

MesajKonu: Geri: ARKADAŞLAR SİZCE YABANCI ROCKMI TÜRK ROCKMI??   ARKADAŞLAR SİZCE YABANCI ROCKMI TÜRK ROCKMI?? Icon_minitimeC.tesi Kas. 24 2007, 13:47

türkçe rock ya yabancı rock da dinlerim dinlerim ama türkçe daa ii neticede sözlerini ne demek istediğini ve ne anlatmak istediğini anyabiliyorsun tabiki yabancı müziklerde de türkçesine çevirip anlamlarını anlayabilirsin ama bi orjinalliği kalmıyor sonuçta...
avril_my.world
.
.
avril_my.world

MesajKonu: Geri: ARKADAŞLAR SİZCE YABANCI ROCKMI TÜRK ROCKMI??   ARKADAŞLAR SİZCE YABANCI ROCKMI TÜRK ROCKMI?? Icon_minitimeC.tesi Kas. 24 2007, 15:55

yha mesele türkçe veya yabancı deil rock dinlemek içinde olcak ingilizcen iyise yabancı dinlersin ben yabancı dinliyorum sadece türkçe şeboyu dinlerim o kadar onlar daha kaliteli yapıolar bence tabi bir çok türk rock grubu filan var ama yabancılar kadar iyi deil bence ama gelişceğinden eminim beklicez ARKADAŞLAR SİZCE YABANCI ROCKMI TÜRK ROCKMI?? 207104
Arnold
.....
.....
Arnold

MesajKonu: Geri: ARKADAŞLAR SİZCE YABANCI ROCKMI TÜRK ROCKMI??   ARKADAŞLAR SİZCE YABANCI ROCKMI TÜRK ROCKMI?? Icon_minitimeC.tesi Kas. 24 2007, 16:11

ben yabancı diyorum türklerden hayko-manga-emre aydın şebnem ferah-duman bir kaç daha var onlar iyidir tabiki yabancılar kada değil nedense
inş daha iyi olurlar tabiki :=)
http://matrock.bestoforum.net

ARKADAŞLAR SİZCE YABANCI ROCKMI TÜRK ROCKMI??
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-